Благоевградският бизнесмен Димитър Стойков предприе обиколка на Ривиерата с новата

...
Благоевградският бизнесмен Димитър Стойков предприе обиколка на Ривиерата с новата
Коментари Харесай

Лукс и охолство: Благоевградски бизнесмен си купи луксозна яхта и тръгна към Ривиерата

Благоевградският предприемач Димитър Стойков предприе обиколка на Ривиерата с новата си яхта, която кръсти „ Рилана “. Лодката от марката „ Азимут ” е висок клас, създадена е в италианска корабостроителница преди няколко дни, дълга е 17 м и разполага с 3 каюти, разкош и екстри, отговарящи на цената, надхвърляща един милион.

За първото й сефте на вода притежателят взе на борда брачната половинка си Христина и фамилните им другари – предприемача Георги Сандев и жена му Николета.



Пътешествениците акостираха първо в Монако, където изкараха паметен ден, а през вчерашния ден се озоваха в сърцето на Италианската Ривиера – Портофино, където са плавателните съдове на огромните тузари. В края на месеца „ Рилана” ще дебаркира в Гърция в курорта на богатите „ Съни ризорт “, където бе закотвена първата яхта на 35-годишния благоевградски милионер.

Димитър Стойков има документ за капитан и след първото пробно корабоплаване има намерение да стартира и дейни бизнес срещи на яхтата украшение, написа " Струма ".

Благоевградският бизнесмен има заводи за бутилиране на вода и бира, шивашки завод и е един от бързо развиваващите се мениджъри, чиято продукция печели позиция освен у нас, само че и в чужбина. Наскоро при него направи поръчка за фешън линия на спортни продукти футболистът Димитър Бербатов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР