Благоевградчаката Мария Любенова стана жертва на опасна схема днес. С

...
Благоевградчаката Мария Любенова стана жертва на опасна схема днес. С
Коментари Харесай

Елза забърка страшна шашма! Разберете схемата й, за да не си изпатите и вие

Благоевградчаката Мария Любенова стана жертва на рискова скица през днешния ден. С обвиняване, че е откраднала портфейл, тя била нападната от непозната за нея жена, в региона на спирката на бул. " Св. Св. Кирил и Методий " в Благоевград, описа Мария. Жената почнала да дърпа чантата й и да бърка в нея, крещейки, че Мария и взела портфейла.

" Останах като гръмната, непознатата се приближи до мен, взе да ругае, да крещи и да ме дърпа свиреп. Направих опит да кажа, че нещо се е объркала, само че тя не спираше да крещи. Качих се в рейса, тази по мен, водачът и пасажери се намесиха, свалихме я от рейса при трето учебно заведение и извикахме полиция.

Когато полицията се появи, тази внезапно се разкрещя, че си е намерила портмонето. Закараха я в ръководството, където написала тъжба против мен, че съм я обвинила в кражба. Преди минути бях в полицията и разбрах, че се споделя Елза Спиридонова, някогашна магазинерка в остарелия ГУМ.

Подадох тъжба и аз за засегнатост и за това, че безусловно ме атакува, одраска и тормози ужасно, получих сърцетуптене. Предполагам, че тази жена ползва тази скица и във връзка с други хора, по тази причина бъдете деликатни “, сподели Любенова, която даде и фотографията направена на въпросната Елза.

Вижте я:




Мария Любенова
Източник: struma.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР