Blagoevgrad24.bg Варненски рапър посвети песен на мобилните оператори, които често ни

...
Blagoevgrad24.bg
Варненски рапър посвети песен на мобилните оператори, които често ни
Коментари Харесай

Рапър осмя в песен мобилните оператори

Blagoevgrad24.bg Варненски рапър посвети ария на мобилните оператори, които постоянно ни досаждат с предложения при всеки вероятен случай. Ето какво показа той за веселяшкото парче пред Varna24.bg

" Казвам се Красимир Милчев, само че в хип-хоп средите се подвизавам като Lay-Zy. Занимавам се с рап и писане на текстове от доста години. В началото на тази година най-сетне издадох своя първи албум " Мъдрост от Панелката ". Тематиките му обгръщат всевъзможни неща, с които се сблъскваме всеки ден. Както си проличава по заглавието, албумът е злободневен, само че показва живота в България по занимателен метод. Целта ми е не да натоваря българина, а да го разсмея и като завърши слушането, да се усеща по-ведър. За мен това е смисълът на музиката.

Всичките ми текстове, музика и видеа са напълно основани от мен. В момента работя по ново видео, с което се надявам да развеселявам почитателите началото на идващия месец.

За съответното парче ще кажа, че вероятн
Вярвам, че на всички им е писнало то това държание. На мен до толкоз, че направих музикално видео против тях. Кръстих го " Мазен Продавач ", тъй като са тъкмо такива. "
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР