Blagoevgrad24.bg 17-годишно момиче нападна възрастно семейство в дома им в центъра

...
Blagoevgrad24.bg
17-годишно момиче нападна възрастно семейство в дома им в центъра
Коментари Харесай

Пияна девойка нападна възрастно семейство в дома им, души бабата-инвалид

Blagoevgrad24.bg 17-годишно момиче атакува възрастно семейство в дома им в центъра на Русе. По думите им, тя е била в нетрезво положение. Тийнеджърката е счупила прозореца, нахлула е в стаята и почнала да души 75-годишна жена, която е неработоспособен. Антоанета и Лука още не могат да се съвземат от случилото се.

Възрастната жена, която е трудноподвижна, описа, че към 4 часа се събудила от боричкане по входната врата. Видяла, че е момиче и помислила, че има потребност от помощ и отворила. " И като се изправи – мощно лъха на алкохол. Върви зад мен и влиза и аз към този момент виждам, че не мога да се оправя и отворих на мъжа ми вратата и почнах да му крещя апелирам ти се, звъни на полицията. Тя като чу полицията, потегли отсам, но значи като лъвица, като сърна прескочи оградата “, сподели Антоанета Араклиева.  

Съпругът незабавно позвънил на тел. 112 и излязъл в края на улицата да чака служителите на реда. През това време обаче нападателката атакувала още веднъж къщата - строшила стъклото на прозореца и нахлула в стаята. 

" И ми вика: " Ще те убия “, и ме хвана за врата, тогава единствено крещя: " Божичко “. Тя ме блъсна и аз паднах, всичко ми е убито, само че най-много душата “, сподели дамата пред Българска национална телевизия.  

" Като отидох да я видя, тя лежи. Помогнаха ми служителите на реда и я вдигнахме. Жена ми е в потрес, аз също “, добави Лука Араклиев. За благополучие, Антоанета Аркалиева се е разминала единствено с натъртвания и синини по тялото. Възрастните хора си изясняват експанзията на младата жена и с евентуална приложимост на опиати.  

" Не съм виждала такива очи. Аз към този момент си отивам, само че децата ни би трябвало да порастват в здрава среда, да няма опиати “, счита Араклиева. Полицаите, които пристигнали на място, съумели бързо да заловят нападателката в региона. Проверката по случая продължава. В нея взе участие и контрольор от Детска педагогическа стая.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР