Blagoevgrad24.bg виж галерията Даниел Г. – синът на загиналия в тежката

...
Blagoevgrad24.bg виж галерията
Даниел Г. – синът на загиналия в тежката
Коментари Харесай

Адвокатът на хлапачката, убила човек на пътя, обвини сина на загиналия! Съдът го отстрани от процеса

Blagoevgrad24.bg виж галерията Даниел Г. – синът на починалия в тежката злополука, породена от 17-годишната Йована Милчева, също имал виновност за пътно-транспортното произшествие, защото не бил задоволително деликатен на пътя. Тази теза изложи пред камерата на Burgas24.bg юрист Ангел Ангелов, който бе зает да пази ямболската госпожица.

" Обективната истина е следната: Има направена авто-техническа експертиза, която аз оборвам. Ударът е станал откъм гърба, в нарушаване на член 20. Трябва да има още едно обвинено лице и то не би трябвало да стои насреща, би трябвало да бъде при нас. Даниел не е спазил нужната отдалеченост, не е бил задоволително деликатен. Той също е участник и също има виновност за настъпването на пътно-транспортното произшествие. Цялата работа е там, че те предявиха един цивилен иск в размер на 250-260 хиляди лв.. Ако Даниел бъде обвинен, той няма да има право да предявява цивилен иск “, съобщи пред наш кореспондент юристът. Той обаче няма да може да пази Йована по време на процеса.

Както съобщихме, през днешния ден трябваше да бъде даден ход на разпоредителното съвещание по делото, а двамата младежи, виновни за гибелта на един почтен човек, пристигнаха в съда в забележително положително въодушевление. Мартин и Йована, които към днешна дата са надлежно на 21 и 20 години, от самото начало се подсмихваха и си шушукаха нещо, до момента в който Даниел и фамилията му едвам сдържаха сълзите от загубата си.

В последна сметка делото бе отсрочено за 17-и декември, защото юрист Ангелов няма право да пази Йована поради процесуални нарушавания и бе отхвърлен от процеса. Вижте какво сподели юристът пред камерата на Burgas24.bg!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР