Blagoevgrad24.bg >Той заяви, че има прилики между похитителите на Адриан и

...
Blagoevgrad24.bg
>Той заяви, че има прилики между похитителите на Адриан и
Коментари Харесай

Калин Георгиев: Има прилики между похитителите на Адриан и Наглите

Blagoevgrad24.bg > Той съобщи, че има прилики сред похитителите на Адриан и "Наглите ", само че е рано да се приказва. "Следите постоянно остават - и електронните следи, и генетичният материал ", сподели още Георгиев.

Той призна неточности от страна на Министерство на вътрешните работи по работата с "Наглите ". "Грешка бе неналичието на първокласен разбор на информация и допускане на приключване на информация. Не знам дали съответно към "Наглите " е изтичала, само че е реалност, че изтичаше. Осъден няма, само че мисля, че стана ясно тогава, че те са контактували със чиновник на Министерство на вътрешните работи, който ги е облекчавал в активността им, като им урежда отпуски ", добави Георгиев.

"Тогава Министерство на вътрешните работи получи информация с помощта на Цветан Цветанов, който беше министър. Той ни срещна с един човек, който след това направи контакт с различен, от който получихме информация. Не мога и нямам право да кажа кой е този човек ", заяви някогашният гл. секретар.

"Работихме доста добре с Бойко Найденов и по тази причина в този момент го нападат през подправени вести. Думите, че той е мозъкът на "Наглите ", е неуместно ", сподели още той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР