Благоевград. Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, Бранимир

...
Благоевград. Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, Бранимир
Коментари Харесай

Благоевград: Откриха реновирана градинка в града

Благоевград. Заместник-кметът по просвета и филантропични действия Христина Шопова, Бранимир Братанов - маркетинг шеф на „ Карлсберг България “ и Николета Йорданова бранд управител на „ Пиринско “ откриха следващата реновирана градинка по осъществен план на „ Пиринско “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . На публична гала, в карето сред улиците „ Данаил Крапчев “, „ Сава Михайлов “ и „ Аргир Манасиев “, бе прерязана алегорично лентата на обновената градинка. Заместник- кметът Христина Шопова поздрави от името на кмета доктор Атанас Камбитов и от свое име за самодейността „ Пиринско “ и „ Карлсберг България “ и пожела отличното партньорство да продължи. „ Благодаря на всички, които се включиха в самодейността. Доказахме, че когато желаеме нещо, то се случва бързо. Към жителите на Благоевград насочвам зов да пазим това, което се основава и да възпитаваме отговорно отношение и в нашите деца. Нека си оказваме помощ, да работим дружно, да сътворяваме дружно и да пазим, а когато забележим извършители да сигнализираме на съответните органи “, сподели зам.-кметът Христина Шопова.
Инициативата за облагородяване на зелени площи започва през 2015 година, когато с доброволчески труд на чиновниците на „ Пиринско “ бяха реновирани част от парк „ Бачиново “, от парк „ Ловен Дом “, детска площадка „ Струмско “ и градската градина на Благоевград. През 2016 година в районна акция на „ Пиринско “ бяха възобновени 20 градинки и междужилищни пространства в града и близките села, с цел да дават едно по-приятно място за отдих и срещи със съседи и другари. Тази година „ Пиринско “, взаимно с Община Благоевград избра градинката, която е подобаваща за ободряване. Над 100 000 лв. е общата инвестиция на самодейността досега, от 2015 до 2017 година в това число.
„ Радваме се, че с самодейността на „ Пиринско “ успяхме да допринесем за облагородяването на следващата градинка в Благоевград, родния град на „ Пиринско “. Като обществено виновна компания ние се стремим да способстваме за положителната среда в града, а облагородяването на споделените междужилищни пространства е отличен метод да го създадем. Това е едно отлично начинание, в което всекидневно ни поддържа Община Благоевград “ – споделя Николета Йорданова, бранд управител на „ Пиринско “.
„ Пиринско “ има обичаи в грижата за естествената естествена среда в своя район. С поддръжката на „ Пиринско “ са осъществени няколко плана в Национален Парк Пирин и Национален парк Рила, с помощта на които са сложени нови указателни табели и знаци, възобновени са съществуващите и са възобновени кътовете за отдих на територията на парковете.
„ Карлбсерг Груп “ е една от водещите пивоварни компании по света, с огромно портфолио от бирени марки и други питиета. Марките Carlsberg, Baltika и Tuborg са измежду най-големите бирени марки на Европа. 42,000 души работят в компанията, а продуктите й се продават на 150 пазара по света. През 2016 година Карлсберг Груп продаде 117 милиона хектолитра бира, което се равнява на 35 милиарда бирени бутилки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР