Благоевград. Заместник-кметът Христина Шопова официално постави началото на Европейска шампионска

...
Благоевград. Заместник-кметът Христина Шопова официално постави началото на Европейска шампионска
Коментари Харесай

Благоевград: Заместник-кметът Христина Шопова официално откри Европейска шампионска лига 2018 на бейзболната база в града

Благоевград. Заместник-кметът Христина Шопова публично сложи началото на Европейска шампионска лига - бейзбол 2018. Тя приветства публиката и феновете на събитието от името на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов и от свое име. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . „ Намираме се на едно прелестно място, което е с наклонност да става все по-хубаво. Радвам се, че дружно успяхме да създадем по-добри условия, с цел да вършим такива огромни конгреси. Хубавото е, че домът на бейзбола на България е в Благоевград и приветствам господин Неделчев за напъните, за ентусиазма, за това, че работи неуморно. Ние като Община сме длъжни да сътворяваме условия за спорт и го вършим “, сподели в част от словото си зам.-кметът.
На обновената бейзболна база, край алеята за парк „ Бачиново “ десетки хора бяха заели местата си по трибуните, с цел да видят началото на шампионата.
Европейската шампионска лига по бейзбол ще продължи до 17 юни, в това число. По време на шампионата ще мерят сили тимове от Полша, Румъния, Сърбия, Англия, България, Австрия и над 120 бейзболисти.
Бейзболен клуб „ Бизоните “ от Благоевград одобряват своите посетители на цялостно актуализирана спортна база. През последните месеци Община Благоевград работи за изравняването и облагородяването на терена, сътвори чисто нови съблекални- 2 за тимовете и 1 за съдиите, оборудвани с душове и тоалетни. За първи път в 26- годишната история на клуба има и тоалетна за феновете. Има изцяло новоизградени трибуни, с дървени пейки за удобството на публиката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР