Благоевград. Възпитаници на всички детски градини в Благоевград ще вземат

...
Благоевград. Възпитаници на всички детски градини в Благоевград ще вземат
Коментари Харесай

Благоевград: Възпитаници на всички детски градини в града ще вземат участие в традиционния фестивал „Дни на детското творчество”

Благоевград. Възпитаници на всички детски градини в Благоевград ще вземат присъединяване в обичайния фестивал „ Дни на детското творчество ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В рамките на два дни – 5 и 6 юни, деца от детските заведения ще покажат своите умения и наученото в детската градина пред родители, учители и жители. Началото на фестивала ще бъде обещано в 16.30 часа на 5 юни в зала „ Яворов “.
В първи ден от фестивала на сцената ще излязат децата от ДГ „ Първи юни “, ДГ №6 „ Щастливо детство “, ДГ „ Синчец “, ДГ №1 „ Ведрица “, ДГ №2 „ Света Богородица “, ДГ „ Детски свят “ и ДГ №11 „ Здравец “. Малчугани ще покажат гений и умения посредством особено готова музикално-танцова стратегия.
Във втория ден от „ Дни на детското творчество “ свои спектакли ще покажат и децата от ДГ №4 „ Роса “, ДГ №3 „ Детелини “, ДГ №10 „ Мак “, ДГ „ Усмивка “. В програмата ще се включат още и дребните ученици на ДГ №8 „ Вечерница “ и ДГ №12 „ Алени макове “.
С фестивала „ Дни на детското творчество “ Община Благоевград има за цел да даде сцена за изява на младите гении и да насърчи тяхното развиване в разнообразни аспекти и да покаже отличната работа на преподавателите с децата на Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР