Благоевград. Вандали са разбили фургон на общинската фирма за поддръжка

...
Благоевград. Вандали са разбили фургон на общинската фирма за поддръжка
Коментари Харесай

Благоевград: Вандали са разбили фургон на общинската фирма за поддръжка на градската среда

Благоевград. Вандали са разрушили фургон на общинската компания за поддръжка на градската среда и са откраднали климатик от помещението. Посегателството е осъществено тази нощ, като крадците евентуално са разрушили вратата на краткотрайната сграда и са демонтирали външно и вътрешно отоплително тяло. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Разбитият фургон се намира наоколо до часовниковата кула. Управителят на „ Биострой “ Васил Бачев е уведомил полицията. За момента не са установени други неналичия.
С цел ограничение на вандалски прояви, на територията на Благоевград напълно скоро следва да бъде въведена система за изцяло видеонаблюдение.
Временната сграда е една от петте, извоювани по план „ Устойчиво развиване на човешките запаси посредством възстановяване изискванията на труд и социално-отговорна политика “ в „ Биострой “ ЕООД. Фургоните са предопределени за действия, свързани със отговорностите на чиновници и служащи на Общинската компания. Освен фургоните, посредством плана са обезпечени работни дрехи, реализирано е и възстановяване на работната среда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР