Благоевград. Традиционната изложба-базар под надслов Благословена да е ръката, която

...
Благоевград. Традиционната изложба-базар под надслов Благословена да е ръката, която
Коментари Харесай

Благоевград: Благотворителна изложба надслов „Благословена да е ръката, която дарява“ беше открита в VIII СУ „Арсений Костенцев“ в града

Благоевград. Традиционната изложба-базар под надпис „ Благословена да е ръката, която подарява “ беше открита в VIII СУ „ Арсений Костенцев “ в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Инициативата е отдадена на Рождество Христово и се организира за 15-ти път. Събраните средства са предопределени за подкрепяне на деца в неравностойно състояние от учебното заведение. Коледната ще остане отворена до 19 декември 2018 година Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов изпрати приветствен адрес до уредниците.
Гостите на тържеството останаха впечатлени от богатото многообразие от коледни предмети, направени от учениците под управлението на учителите по изобразително изкуство Димитрина Гошева и Мариела Тренчева.
За коледната атмосфера на тържеството способства и концерта от коледни песни на учебния хор управителен от госпожа Вергиния Георгиева, преподавател по музика.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР