Благоевград. При изключително силен интерес стартира Лятна академия, която се

...
Благоевград. При изключително силен интерес стартира Лятна академия, която се
Коментари Харесай

Благоевград: При силен интерес започна „Лятна академия“ 2018 година на Център за личностно и творческо развитие на децата

Благоевград. При извънредно мощен интерес започва „ Лятна академия ”, която се организира навън в квартал ”Вароша ” в Благоевград. Това оповестиха от Община Благоевград . В академията се включиха доста искащи в другите занимания по ползи. Десетки деца с усмивки и доста въодушевление взеха присъединяване в първите уроци.
Заниманията във второто издание на „ Лятна академия “ ще се организират всеки работен ден от 10:00ч. до 12:00ч., и от 16:00ч. до 18:00часа, в кв. „ Вароша ” до 29-ти юни /петък/, в това число.
Народни танци, балет, изобразително изкуство, мода и дизайн, керамика, стъклопис и декоративно-приложно изкуство са единствено част от заниманията планувани за децата на Благоевград. Те бяха показани от преподавателите Бисер Грънчаров, Даниела Механджиева, Мария Онтева, Симеон Самболийски, Полина Сатиева, Васил Георгиев, Красимира Митова, Царимира Георгиева и Гергана Михова.
Желаещите деца могат да се забавляват в проведените занимания по ползи. Те са безвъзмездни и не е належащо авансово записване.
Лятната академия навън се провежда от Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград, която предлага разнообразни занимания за децата на регионалния център.
При несъответствуващи метеорологични условия, заниманията ще се организират в къща „ Балет ” в кв. ”Вароша ” и зала № 5 на ЦЛТРДБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР