Благоевград. Подсъдимият А.Ц. – гражданин на Гърция, обвинен от Окръжна

...
Благоевград. Подсъдимият А.Ц. – гражданин на Гърция, обвинен от Окръжна
Коментари Харесай

Подсъдим за опит за контрабанда на хероин през ГКПП Кулата - Промахон е с наложена условна присъда и 50 хил. лв. глоба

Благоевград. Подсъдимият А.Ц. – жител на Гърция, упрекнат от Окръжна прокуратура – Благоевград за опит за контрабанда на наркотично вещество, се призна за отговорен за осъществено от него закононарушение по член 242, алинея 2, вр. член 20, алинея 2, вр. алинея 1, вр. член 18 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София .

Около 05.40 ч. на 26 юни 2021 година 57-годишният чужденец дошъл с автомобил на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата - Промахон ". При прекосяване на границата на страната за Гърция мъжът бил спрян за инспекция. В найлонова чанта сред седалките на ръководеното от него транспортно средство било намерено наркотично вещество – 1 004 грама хероин. Общата стойност на дрогата възлиза на 50 200 лв..
В хода на следствието е било открито, че подсъдимият А.Ц. имал съизвършител – А.И., от с. Тополница, против който наказателното произвеждане продължава.

Между отбраната на А.Ц. и Окръжна прокуратура – Благоевград е подписано съглашение. С определение на съда на подсъдимия е наложено наказване от 3 години „ отнемане от независимост “ с 5-годишен изпитателен период и санкция в размер на 50 000 лв..

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР