Благоевград. Общината организира поредна кампания за събиране на опасни отпадъци

...
Благоевград. Общината организира поредна кампания за събиране на опасни отпадъци
Коментари Харесай

Благоевград: Общината организира кампания за събиране и извозване на опасни и битови отпадъци

Благоевград. Общината провежда поредна акция за събиране на рискови боклуци от семействата. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Тя ще бъде в границите на два дни – 16 и 17 април. За задачата се провежда мобилен пункт за транспортиране на боклуци. Безплатно ще се одобряват живачни термометри, ампули и живак, лакове и бояджийски материали, домашен препарати и химикали, мастила и нечисти опаковки, негодни препарати за растителна отбрана, медикаменти с изминал период на валидност.
Мобилният пункт за приемане на рисковите боклуци от бита ще бъде ситуиран на паркинга на ул. „ Скаптопара “ 1 от 10.00 до 12.30 часа на 16 април. От 13.30 до 16.00 часа, на същата дата ще се одобряват боклуци в кв. „ Грамада “, паркинга пред магазин „ Аско Деница “.
На 17 април от 10.00 часа до 12.30 часа - паркинга на ул. „ Свобода “ и „ Симеон Радев “. В 13.00 часа до 16:00 часа мобилния пункт ще се намира в жк. „ Струмско “ на уширението на улица „ Битоля “ против магазин „ Звезден парадайс “.
Целта е посредством осъществяване на акцията жителите на община Благоевград да бъдат улеснени, а околната среда да бъде предпазена от нездравословното въздействие на горепосочените боклуци.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР