Благоевград. Областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград и народен

...
Благоевград. Областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград и народен
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева представи част от кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС

Благоевград. Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ – Благоевград и депутат Даниела Савеклиева показа част от претендентите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” - Пирин . Пред присъстващите в зала „ Скаптопара ” тя съобщи, че листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е формирана от 17 персони, които са постигнали доста. „ Това са хора, чието сърце бие за страната ни, и измежду тях няма никой, от който да се срамим ”, сподели още Даниела Савеклиева. На сцената в Благоевград се качиха Илия Лазров, секретар на Съюз на демократичните сили, и Александър Йорданов. „ Сред нас е и човек, който 23 години работи в областта на образованието – 20 като преподавател и 3 като шеф – Асим Адемов. В Благоевград е и Ева Майдел, която е едно младо момиче, трансформирало се пред очите ни в жена ”, добави Савеклиева. Тя показа пред присъстващите и Андрей Новаков, за който съобщи, че е човек, съумял да направи огромни крачки като докладчик в Комисията по финанси в Европейският парламент. „ Благодарение на Андрей Новаков, за идващия програмен интервал България ще получи с близо 4 милиарда лева повече ”, акцентира Савеклиева. „ За мен е чест да ви показва и лидерът на нашата листа – Мария Габриел. Тя е жена със мощна воля и непоколатимо предпочитание за работа. Всичко, с което се е захванала, води до триумф – тематиката за земеделието, пчеларите, дигитализацията ”, означи Савеклиева. По думите ѝ Мария Габриел е горделивост освен в за Благоевградска област и България, само че и за Европа.
На събитието в Благоевград участват ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили и зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов, ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, кметове на общини в Благоевградска област, измежду които доктор Атанас Камбитов, Георги Икономов и Апостол Апостолов, народните представители Георги Динев, Александър Мацурев и Стефан Апостолов, представители на общинските структури на ГЕРБ от региона, членове и симпатизанти на партията.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР