Благоевград. Национален фронт за спасение на България издига изключително силната

...
Благоевград. Национален фронт за спасение на България издига изключително силната
Коментари Харесай

Благоевград: НФСБ номинира Росен Георгиев за кмет на града

Благоевград. Национален фронт за избавление на България издига извънредно мощната гражданска кандидатура на Росен Георгиев за кмет на Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на НФСБ. С тази номинация патриотичната групировка дава поръчка за безапелационен резултат на локалния избор в общината.
Като кмет на Дъбрава Росен Георгиев извърши с задача и наличие неглижираната както от законодателя, по този начин и от общината служба „ кмет на кметство “. Постиженията му като управленец са безспорни и едно забравено населено място в този момент живее втори живот.
Създадената от него Асоциация за европейско развиване на българското село се трансформира във фактор от национално значение с редица оферти за законодателни промени в интерес на развиването на дребните обитаеми места.
Наложената от Росен Георгиев марка „ The Brava “ е разпознаваема даже зад граница с рок събитието „ The Brava Balkan Fest “, което за няколко години сътвори ново мислене и възпита в обич към селата доста младежи.
Росен Георгиев благодари на НФСБ за номинацията. „ Приемам я като огромна отговорност. Със страдание, обаче би трябвало да отбележа, че градът, в който съм се родил и израснах – красивият Благоевград, младият Благоевград, перспективният Благоевград е доведен до режим на оцеляване. Затова изрично ще кажа: Благоевград има потребност от избавление “, уточни Росен Георгиев.
В навечерието на празника на Съединението Росен Георгиев се обърна с апел за обединяване на хората в Благоевград. „ Нека обединени спасим Благоевград от безпътицата, от надменността, от наглостта и от неналичието на визия, демонстрирана от настоящето ръководство на общината “, прикани Росен Георгиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР