Благоевград. Младежи ГЕРБ – Благоевград организираха акция по почистването на

...
Благоевград. Младежи ГЕРБ – Благоевград организираха акция по почистването на
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ – Благоевград почистиха Розариума в областния град

Благоевград. Младежи ГЕРБ – Благоевград проведоха акция по почистването на Розариума в регионалния град. В самодейността се включиха претендентите за народни представители Бисер Михайлов, втори в листата на партията и някогашен регионален шеф, Георги Матеев и Мартин Златарски, регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и регионалният учредителен секретар на партията Даниела Савеклиева. Това оповестиха от ГЕРБ-Благоевград .

„ За мен е значимо да поддържам самодейностите на младежите от партията, имаме потребност от тяхната креативност и напъните ни в идващите четири години ще са ориентирани към тях ”, разяснява Бисер Михайлов. Пред младежите той посочи, че в програмата на патията е планувана мярка за бърз старт за 60 000 младежи, след довеждане докрай на учебно заведение или университет да останат да работят в България, като страната ще поеме 60% от осигурителния им приход за 12 месеца. След приключване на този интервал работодателят ще има обвързване да резервира заетостта за интервал от 12 месеца.
Разбрал за акцията към нея по-късно се причисли и самостоятелният кандитат за кмет на Благоевград Андон Тодоров, подсилен от ГЕРБ.
„ Превръщането на розариума в ботаническа градина, дружно с възобновяване на Ловния дом са залегнали в програмата ми. Това място бързо и елементарно може да се трансформира в привлекателен център за благоевградчани и посетители на града ”, разяснява Андонов. Според него това може да се реализира с монтирането на слънчево осветяване по съществуващите алеи, защитни парапети на рисковите места, атракциони за деца, разчистване на храстите и поддръъжка на озеленяването, а след основаването на Общинска полиция паркът ще се охранява и построеното ще се опазва.

„ Вече съм подел самодейност да се обследва зоната и да се сътвори абстрактен план за свързването на парка с въжен превоз до „ Бачиново ”. Така ще създадем неповторима еко зона за отдих, която да се трансформира в емблема на нашия град ”, сподели още Андон Тодоров.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР