Благоевград. Кабинетът по кинезитерапия към Общностния център за ранно детско

...
Благоевград. Кабинетът по кинезитерапия към Общностния център за ранно детско
Коментари Харесай

Благоевград: Кабинетът по кинезитерапия към Общностния център за ранно детско развитие в града е обновен и напълно оборудван

Благоевград. Кабинетът по кинезитерапия към Общностния център за ранно детско развиване в Благоевград е освежен и изцяло оборудван. Той разполага с нужните уреди за рехабилитация на хора с двигателни усложнения. Сред тях са успоредка, стълби, топки за рехабилитация и шведска стена. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . В кабинета е положена и подобаваща настилка. Той се намира на ул. „ Явор “ №8 в ж. к. „ Еленово “ и може да бъде посещаван изцяло гратис от всеки, който има потребност да се възползва от услугите. Работното време на жентъра е от понеделник до петък.
Целта на Общностния център „ Услуги за ранно детско развиване “ е да бъде оказана поддръжка на родителите в развъждането на деца със характерни потребности, както и те да бъдат подтиквани към по-голяма интензивност за цел обезпечаване на по-добра фамилна среда. В резултат на работата на група експерти се реализира повишение на общото богатство на децата, възстановяване на учебната подготвеност, а родителите получават сложна поддръжка, напълно обвързвана с грижите за дребните деца. Застъпени са и услуги, свързани със здравно консултиране и интеграция на деца от уязвими групи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР