Благоевград. Изложбата След 30 години ще бъде подредена в Градска

...
Благоевград. Изложбата След 30 години ще бъде подредена в Градска
Коментари Харесай

Благоевград: Изложбата „След 30 години” ще бъде подредена в Градска художествена галерия

Благоевград. Изложбата „ След 30 години ” ще бъде подредена в Градска художествена изложба - Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . На 9 ноември от 18.00 часа поданици и посетители на Благоевград ще имат опцията да се допрян до креативния взор на Сашо Стоицов - куратор на изложбата. Експозицията е в две елементи - архивни фотоси и творби от сбирката Център за модерно изкуство - Благоевград. В арт проявата присъединяване ще вземат доста млади създатели. Тя демонстрира действителните промени в изкуството в България от 1988 година и в този момент.
Изложбата е огледало на експозицията „ 11.11.88 ”, извършена преди 30 години в Благоевград. Сегашната галерия, ще показа на огромен екран прожекция на истинския азбучник на изложбата „ 11.11.88 ”, който бе показан на откриването през 1988 година.
Втората част на изложбата е съвремието, последните пет години. В този панел ще бъдат показани фотоси, и видеа от събитията Реката, Пленер, Стаички, Еко Фестивал, Видео Фестивал. Колекцията събрана от тези прояви е една от най-разнообразните и качествени в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР