Благоевград е първенец по брой заразени през последните два месеца,

...
Благоевград е първенец по брой заразени през последните два месеца,
Коментари Харесай

Двама лекари на 16 болни от коронавирус в МБАЛ Благоевград

Благоевград е отличник по брой инфектирани през последните два месеца, а във вътрешното поделение на единствено двама се грижат за болните от. Заразените в региона за последните 24 часа са 12 души.
В болничното заведение има общо 30 пациенти с ковид, настанени във вътрешното и интензивното поделение, има и в реанимация.
Д-р Румен Кондев, шеф Вътрешно поделение, несъмнено като COVIDотделение в болничното заведение, разяснява по какъв начин 2 лекари се грижат за към 16 пациенти.
 МБАЛ Благоевград изпадна в колапс МБАЛ Благоевград изпадна в колапс
Разпадът в МБАЛ-Благоевград продължава. След като в понеделник, 29 септември, трима лекари от инфекциозното поделение излязоха в болнич...
" Ситуацията е много трудничка към този момент втори месец, откогато сме с поделение за лекуване на коронавирус заболели. Имаме и млада колежка която ни оказва помощ. Последните дни има едно задържане. Удовлетворение е, че изписваме в последните дни болните. Имаме единствено две стаи с положителни условия, в другите стаи е по-трудно да удовлетворяваме настояванията на болните. ", сподели той пред Българска национална телевизия.
Имахме повече медицински сестри. Част от тях работеха в други отделения и се наложи да изоставен, тъй като не може да работят на две места. Те бяха принудени да изоставен COVIDотделението, разяснява още той.
Доброволци постоянно са добре пристигнали. Персонал не доближава в нито едно поделение. Има единствено 1 инфекционист, в реанимация също е с напрежение, само че такава е обстановката на всички места, сподели още доктор Кондев.
" В отделението имаме 16 кревати, тъй като не може да са по трима в стая. И сега, в случай че дойдат заболели, ще има къде да ги приемем. Легла има ", безапелационен беше той. По думите му няма върнат различен незабавен пациент: " Имаме много такива случаи, лекуват се в Уши, нос, Гърло. Стремим се и заболели, които би трябвало да се лекуват в болница да не ги връщаме. Лекуват се и други пневмонии и диабети. Не връщаме нуждаещи се. "
 Инфкециозното поделение на МБАЛ Благоевград затвори поради болничен на лекарите Инфкециозното поделение на МБАЛ Благоевград затвори поради болничен на лекарите
Инфекциозното отделние на МБАЛ Благоевград действително не работи, откакто и тримата лекари в него излязоха в болнични. Болестта на доктор Га...

 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР