Благоевград. Днес, 06.06.2022 г., с постановление на прокурор в Окръжна

...
Благоевград. Днес, 06.06.2022 г., с постановление на прокурор в Окръжна
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура – Благоевград задържа за срок до 72 часа мъж, обвинен за незаконно държане на наркотици с цел разпространение

Благоевград. Днес, 06.06.2022 година, с разпореждане на прокурор в Окръжна прокуратура – Благоевград за период до 72 часа е арестуван Н.Д.

33-годишният мъж е притеглен в качеството на обвинен за осъществени от него закононарушения по член 354а, алинея 1, изр. 1, прочие 4 и по член 354а, алинея 3, прочие 2, т. 1, прочие 1 от Наказателен кодекс –държане на високорисково наркотично вещество за разпространяване, както и за държане на високорисково наркотично вещество.

Около 15 ч. на 05.06.2022 година управляваният от Н.Д. лек автомобил, м. „ Фолксваген ”, е бил спрян за инспекция в региона на пътен възел Симитли, с оглед постъпила оперативна информация за лидера.

В изискванията на необходимост е било осъществено претършуване и изземване. При отваряне на багажното поделение са били открити 6 пакета, облепени с тиксо и найлоново фолио. Върху 3 от тях имало надписи „ 100 “, „ 150 “, „ 200 “. При направени полеви наркотестове съдържащото се в тях кафяво прахообразно вещество е реагирало позитивно на хероин. Общото му тегло е 1119 грама.
В непосредственост до пакетите е бил открит портфейл с персоналната карта на обвиненото лице и транспарантно найлоново пликче с бяло прахообразно вещество – кокаин, с тегло 0,5 грама.
Предстои Окръжна прокуратура – Благоевград да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Н.Д.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР