Благоевград. Албумът Amazing love“ на VasiEL или Васил Янкулски ще

...
Благоевград. Албумът Amazing love“ на VasiEL или Васил Янкулски ще
Коментари Харесай

Благоевград: Васил Янкулски представя албума си „Amazing love” в града на 13 декември

Благоевград. Албумът „ Amazing love “ на VasiEL или Васил Янкулски ще бъде показан в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Музикалното събитие ще се организира на 13 декември в зала „ Яворов “, с начален час 19.00 часа.
През 2015 година VasiEl издава диск „ Amazing love “, който в превод значи „ Изумителна обич ”. Компилацията включва 19 музикални пиеси, на които композитор, аранжимент и продуцент- реализатор е VasiEL. Те са поместени в CD с брошура, по стихове на Ruth. Специално за благоевградската аудитория ще бъдат показани част от музикалните композиции, включени в диска.
Поводът за сегашния концерт е отпразнуването на 30 годишнината от креативната му активност в региона на цифровите изкуства и бъдещото, практическото състояние на музикални композиции и фото-дигитални изображения в киното и театъра, и новаторско показване на прозаичност или лирика с танц.
VasiEL е креативния псевдоним на Васил Янкулски. Роденият в Благоевград музикант свири от 6 годишна възраст. Владее 6 музикални инструмента, духов– валдхорна, клавишни – пиано и акордеон,струнни – мандолина и тамбура, както и ударни принадлежности.
Билети се продават на касата на зала „ Яворов “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР