Благодатна се оказа 2020 г. за световните звезди. Въпреки че

...
Благодатна се оказа 2020 г. за световните звезди. Въпреки че
Коментари Харесай

Вижте кои са звездните годежи, сватби и бебета на 2020 година!

Благодатна се оказа 2020 година за международните звезди. Въпреки че пандемията неизбежно засегна и тях, те не стопираха да се развиват, най-много в персонален проект. Вижте кои са звездните годежи, сватби и бебета на годината!

Камерън Диас стана майка на 47

В началото на годината актрисата Камерън Диас стана майка за първи път. 47-годишната звезда и мъжът й Бенджи Мадън оповестиха щастливото събитие в Инстаграм. „ Честита Нова година и от семейство Мадън. Толкова сме щастливи, благословени и признателни да стартираме новото десетилетие, обявявайки раждането на щерка ни Радикс Мадън “ - написаха щастливите родители.

Софи Търнър и Джо Джонас също станаха родители

Британската актриса Софи Търнър , известна с присъединяване си в хитовия сериал „ Игра на тронове “, също стана майка. През юли тя роди дъщеричка на американския артист Джо Джонас . Двамата кръстиха момиченцето си Уила .

Принцесата на Бутан се омъжи непретенциозно

През октомври в отдалечен Бутан орисите си сплетоха локални височайши особи. Без обилна гала някогашният крал на страната Джигме Синге Вангчук даде ръката на щерка си - принцеса Еуфелма Чоден Вангчук - на избраника й Дашо Тинлай Норбу . Той също е от благородническо родословие и е по-малък брат на кралица Джетсун Пема.

27-годишната хубавица и 28-годишният жених получиха благословията и на сегашния крал и полубрат на булката - Джигме Хесар Намгиал Вангчук.

Очевидно рецесията с ковид е засегнал и тази екзотична страна, заради което сватбата, състояла се на 29 октомври в двореца Деченчолинг в Тимпху, е била извършена при изключителни ограничения за сигурност. Присъствали са единствено най-близки хора фамилиите на двамата влюбени.

Омъжи се и внучка на английската кралица Елизабет Втора

Скромна беше и друга кралска гала. Принцеса Беатрис , внучка на кралица Елизабет Втора, подвигна женитба на 17 юли, и то откакто неколкократно отсрочва щастливото събитие. Без непотребен медиен звук и в наличието единствено на родственици и най-близки другари тя подписа брак с Едоардо Малели Моци. В параклиса в замъка „ Уиндзор “ са участвали единствено височайшата й баба Елизабет, 99-годишният й дядо Филип, бащата на булката принц Андрю и още двайсетина души.

Друга кралска персона шокира с избраника си

В началото на годината Кити Спенсър , която е племенница на починалата принцеса Даяна , удостовери слуховете, че е сгодена за 61-годишния милионер Майкъл Люис. Тя е по-млада от него с 32 години , само че голямата разлика във възрастта не тормози бъдещата младоженка. Кити мълчешком разгласи задълбочаването на връзката им, като се появи със безценен годежен пръстен, отрупан с диаманти.

И гръцкият принц към този момент не е свободен

Гръцкият принц Филипос също се обвърза съществено. Той се сгоди на остров Итака за Нина Флор. Най-малкият наследник на гръцкия крал Константин и кралица Анна-Мария е роден в Лондон през 1986 година, а сега работи като анализатор в Ню Йорк. Годеницата му е щерка на швейцарския предприемач Томас Флор. Тя работи като креативен шеф в компанията на татко си.

Кейти Пери роди дъщеричка на Орландо Блум

Ексцентричната Кейти Пери , която открадна Орландо Блум от манекенката Миранда Кер , му роди дъщеричка през август. „ Добре пристигнала на света, Дейзи Дав Блум! “ - написа карибският корсар в деня на нейното раждане. В чест на дребното си момиченце двойката основа фонд в УНИЦЕФ, наименуван с буквите на детето - DDB.

Илон Мъск шокира света с името на новородения си наследник

Не можем да пропуснем и появяването на бял свят на най-младия правоприемник на милиардера Илон Мъск . Младата му и ексцентрична жена - канадската певица Граймс - го подари с още един наследник, който е седмо дете за бизнесмена. Името на бебето обаче е това, което накара всички да зяпнат. Родителите избраха за дребното момченце името Х АЕ А-12 и обясниха, че това е композиция от знаци и начални букви на думи, които имат особено значение за тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР