Благодаря ви за това, че бяхте много ученолюбиви и много

...
Благодаря ви за това, че бяхте много ученолюбиви и много
Коментари Харесай

С празнична заря в ИНУ „Христо Ботев“ грейнаха светлините на коледната елха/СНИМКИ/

„ Благодаря ви за това, че бяхте доста ученолюбиви и доста положителни през 2023 година Благодаря и на вашите родители с благопожелание за здраве, както и на сътрудниците ми от целия педагогичен екип и личен състав с благопожелание за хубави Коледни и Новогодишни празници! “.



С тези думи,директорът на ИНУ „ Христо Ботев “ – Плевен Цветелин Горанов се обърна към възпитаници и родители по време на обичайното празненство, на което в навечерието на Коледа и Нова година бяха запалени светлините на коледната елха в двора на учебното заведение.



За събитиетопрограма за своите съученици бяха подготвили третокласниците и ВГ „ Ботевци пеят “ към учебното заведение с началник Валентина Николова.



Гости бяха Петко Чернев – шеф на осведомителна медия и доктор Владимир Величков – учител в Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски “ и НУИ „ Панайот Пипков “ – Плевен, номиниран за награди ГРАМИ за 2022-2023 година, който насочи специфичен музикален привет към възпитаници, учители, родители и посетители.



И тази година дълго чаканото идване на Дядо Коледа и Снежанка беше атрактивно и друго.



Белобрадият дъртак възпламени светлините на коледната елха в двора на ИНУ „ Христо Ботев “, след което небето се озари от обилна празнична заря, а за свършек на тържеството по традиция се изви огромно българско хоро.



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР