Благодаря на президента Румен Радев за това, че е хвалил

...
Благодаря на президента Румен Радев за това, че е хвалил
Коментари Харесай

Борисов: Благодаря на Румен Радев за това, че е хвалил България

Благодаря на президента Румен Радев за това, че е хвалил България. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си в Брюксел за присъединяване във втория ден от постоянното съвещание на Европейския съвет, излиза наяве то видеоклип, оповестен на страницата на министър-председателя в обществената мрежа „ Facebook “.

„ Благодаря на президента Румен Радев за това, че е хвалил България, че България и Гърция са мост на непоклатимост. Мост на непоклатимост сме, тъй като сме създали толкоз доста неща с гърците – интерконектори, вложения и взаимни производства “, уточни министър председателят.

„ Продължаваме дружно. Сега продължаваме да ги поддържаме за оптимален разговор с Турция и Кипър за решение на казуса в Средиземно море “, добави Борисов.

С канцлера на Германия Ангела Меркел поддържаме страните от Западните Балкани по пътя им към Европейски Съюз, написа още министър председателят.

„ България ще продължи да работи интензивно в тази посока и по време на взаимното ни председателство с Република Северна Македония на Берлинския развой “, сподели още министър-председателят.

„ Оценявам напъните на Германското председателство на Съвета на Европейски Съюз за намирането на най-верните решения за запазване на здравето на всички европейски жители, както и на икономическия живот “, написа още Борисов.

„ Пред президента Франция Еманюел Макрон заявих, че е нужно Европейски Съюз да работи координирано в битката с пандемията. Но не би трябвало страните членки да бъдат лишавани от опцията да взимат независими решения “, уточни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР