Благодарствено писмо за работата на служители на сектор Пътна полиция

...
Благодарствено писмо за работата на служители на сектор Пътна полиция
Коментари Харесай

Полицаи получиха благодарствено писмо за оказано съдействие в Шумен

Благодарствено писмо за работата на чиновници на бранш „ Пътна полиция " е получено в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

То е адресирано до шефа на полицията, а в него са изказани благодарности за проблем, който дълго време тревожил живущи на ул. „ Скопие " в града, заяви представителят на дирекцията Ася Йорданова. 

Семейство Райкови разказват, че пред гаража на парцела им непрекъснато спирали коли, някои от тях по през целия ден.

Това бе за нас тормо з, неспособност да изкараме колата си, а и да си вършим работата. Това изнервяше ситуацията. Обаждахме се постоянно на 112 “, разказват сем. Райкови.

Веднъж, след следващия сигнал на 112, на място за оказване на подпомагане бил изпратен екип на пътна полиция – Николай Асенов и Валери Вълчев. Двамата съдействали за бързо пренасяне на погрешно паркираните коли.

„ Заслужават възторженостти, най-малкото хвалба, тъй като са образец за всички от техния отрасъл. Защото те потвърждават, че вяра още има. Защото те просто са качествени хора, а такива, както всички добре знаем, за жалост са малко. Благодарим от сърце ", приключват писмото си семейство Райкови, уточни представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен Ася Йорданова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР