Благодарих на всички за посещението на папата. Защото 3 дни

...
Благодарих на всички за посещението на папата. Защото 3 дни
Коментари Харесай

Борисов: Вадят лошото от посланията на папата

" Благодарих на всички за визитата на папата. Защото 3 дни всичко мина без нито един проблем. Затова още веднъж голямо благодаря на всички ангажирани с тази аудиенция ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който взе участие в предаването " Лице в Лице " по bTV. 

На въпроса в действителност ли папа Франциск е благословил автомагистралите, Борисов изясни, че това е реалност, само че е било метафорично. На апела му за мигрантите всички се пробваха да извадят отрицателното обръщение на папата. Но няма добър човек, който да знае, че различен бяга от естествено злополучие и война и ти да не го прибереш, папата приказва за тези хора, за хората, които са без дом и родственици ", изясни Борисов. И добави, че в това отношение Европейски Съюз е послушал премиера за съглашението за мигрантите. 

" Папата в никакъв случай не е упорствал да приемем бежанци, той категорично съобщи, че би трябвало да отворим сърцето си, не границите си. Нелегалната миграция е нещо друго, по тази причина пазим чудесно границата си ", сподели още министър председателят. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР