Благодарение на високите технологии, а и при условия на карантина

...
Благодарение на високите технологии, а и при условия на карантина
Коментари Харесай

Новият нормален секс

Благодарение на високите технологии, а и при условия на карантина и изолираност, от ден на ден хора се впускат в приключението, наречено " кибер секс ". Това съставлява тип полов акт, в който двама или повече души, свързани посредством интернет, си изпращат подробни полови послания - под формата на текст, фотоси или видео.

Около 25 милиона души по света го вършат постоянно, а към 150 милиона са го пробвали най-малко един път, от любознание, написа Sexwell.

Киберсексът е метод за доближаване сред разграничени двойки, или такива, чиито връзки са на далечно разстояние. Често срещан аксесоар в този тип полово занятие е смарт телефонът или камерата на компютъра, с които фантазиите добиват и картина. Този способ, наименуван още " camsex " се употребява и като метод за изкарване на пари, предоставяйки на жадната публика събличащи се и мастурбиращи дами - " live chat girls " / " camgirls " против дарения или абонамент.

Този тип секс обаче не е за всеки. Проучване измежду група практикуващи демонстрира, че 98% от пробвалите отхвърлят да го признаят и даже се срамят от този факт. Изумителните 10% от полово дейните хора пък изпитват предпочитание да бъдат следени през камера от изцяло непознати.

Все повече и повече дами разрешават на виртуалният секс да се настани непрестанно в спалнята им. Мъжете пък по-често вземат участие с партньорките си, до момента в който с непознатите избират прикрито да следят.

Предполага се, че до 2022 година половината от хората по света ще са пробвали или ще практикуват кибер секс. Дали това ще ни сближи повече или ще сътвори нови обществени проблеми?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР