Благодарение на социалните платформи, с всеки изминал ден инфлуенсърите стават

...
Благодарение на социалните платформи, с всеки изминал ден инфлуенсърите стават
Коментари Харесай

На кого се подиграва Софи Търнър

Благодарение на обществените платформи, с всеки минал ден инфлуенсърите стават от ден на ден и повече. Въпреки че има доста смислени и забавни профили, които с интерес следваме в Instagram, признаваме си, че има и много безидейни и празноглави хора, които просто се чудят какво да вършат и се пробват да изкарат малко сякаш " лесни " пари.
 Софи Търнър, чорапите, джапанките и стилното ѝ закононарушение
Модното закононарушение на Софи Търнър

Кой е споделил, че джапанките не могат да се носят с чорапи

Разбрахме обаче, че не сме единствените, които тайничко се подиграват на инфлуенсърите. Стана ясно, че и Софи Търнър не е измежду най-големите фенове на интернет звездите и този вид просвета.

Актрисата разгласява клип в профила си в Instagram, където се вижда по какъв начин иронизира множеството инфлуенсъри, изключително тези, каращи хората да си купуват избрани артикули, които постоянно са със подозрително качество. Тя даже употребява филтър, който е трансформирал лицето й до неразбираемост. По този метод тя се подиграва и на другите интернет известни персони, които нямат никакви естествени фотоси в профилите си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sophie (Turner) Jonas (@sophs.turner) на Окт 8, 2019 в 10:18 PDT

" Здравейте, другари. Тъй като ми е доста инфлуенсърско, желая да ви препоръчам един нов, артикул, от който доста елементарно можете да отслабнете. Само би трябвало да го сложите в чая си. Ужасно е да популяризирам подобен ужасяващ артикул, който няма да се отрази добре на младите девойки по света, само че това въобще не ме интересува, тъй като ми дават пари. Това е инфлуенсърският живот! ", разкрива във видеото си Софи Търнър.
 Софи Търнър, Survive и първата й телевизионна роля след Game of Thrones
Софи Търнър ще оцелява в планината

Ново предизвикателство пред актрисата
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР