Благодарение на новороденото си дете, актрисата Ралица Паскалева е напът

...
Благодарение на новороденото си дете, актрисата Ралица Паскалева е напът
Коментари Харесай

Ралица Паскалева се позлатява след бебе №2

Благодарение на новороденото си дете, актрисата Ралица Паскалева е напът да обере най-богатия берекет в кариерата си. Всевъзможни компании за бебешки артикули и услуги я затрупаха с оферти, а на нея й остава единствено да прибере парите.

 

Припомняме, че вторият й наследник проплака на 5 октомври. За разлика от сътрудника си Димо Алексиев, с който водят „ Игри на волята “, тя не крие персоналния си живот и постоянно пуска в обществените мрежи фотоси със фамилията си като по този метод печели голям брой почитатели.

 

Този факт, комбиниран с известността й от дребния екран я прави извънредно скъпа за рекламодателите и към днешна дата компаниите наддават, с цел да я завоюват като рекламно лице, което си проличава и от изявленията й в обществените мрежи.

 

Още преди да излезе от болничното заведение, родилката и брачният партньор й демонстрираха къде са замразили стволови кафези на бебето, чието име към момента е загадка. Повече от явно е, че това бе реклама на въпросната компания, която се вижда ясно в клипа. Оказа се, че по-големият им наследник Максим, който е на 5, също има замразени стволови кафези в тази компания.

 

След това актрисата сподели и в детайли видео по какъв начин брачният партньор й разопакова бебешката количка, а баткото се крие в кашона, на който още веднъж ясно се вижда марката, което е знак, че всичко това не се случва току-тъй, а е чиста проба реклама, за която е платена солидна сума.

 

 

Предполага се, че отсега нататък Ралица ще се окаже фенка на една-единствена марка приспособено мляко (дори и да реши да кърми) на тъкмо избрани бутилки, стерилизатори, пюрета, бебешка козметика и хранителни добавки. Да не пропущаме и дерматологичната клиника, в която по всяка възможност ще изглажда кожата си след раждането, както и на всевъзможни артикули и услуги за млади майки.

 

Към днешна дата тя е рекламно лице на дребния екран само на омекотител за облекла, само че рекламите в интернет пространството с нея, занапред стартират.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ралица Паскалев актриса богатство реклами Димо Алексиев бебе бременност Теодор Салпаров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР