Благодарение на най-новите решения на компанията, ежедневните задължения са по-приятни

...
Благодарение на най-новите решения на компанията, ежедневните задължения са по-приятни
Коментари Харесай

Новите продукти в гамата на LG отимизират времето, прекарано у дома


Благодарение на най-новите решения на компанията, ежедневните отговорности са по-приятни отвсякога

Няма по какъв начин да не запомним 2020-та като годината, която ни сервира редица провокации. За малко време трябваше да променим навиците си и да пренаредим целите си. Наложи се да прекарваме и повече време вкъщи. За да улеснят живота у дома, LG Electronics показаха най-новите си артикули, основани да оказват помощ на потребителите да усъвършенстват ежедневните си потребности.
Необичайните ограничения, наложени поради пандемията, изискват и новаторски подходи. Именно по тази причина попълненията в гамата артикули на LG бяха показани напълно виртуално по време на ревюто IFA 2020. Там посетителите имаха опцията да се включат във виртуален тур измежду щанда на компанията, да се съветват с онлайн гид и да прегледат техническите характерности и спецификациите на продуктите единствено с няколко клика, до момента в който се намират в комфорта на домовете си.



Един от най-впечатляващите нови артикули е LG WashTower. Уредът съчетава пералня и сушилня в едно и е основан съгласно последните технологии и интелигентни функционалности, предлагани от LG. Режимите на работа се управляват от един общ панел, а специфична алтернатива разрешава пералнята да съобщи информация към сушилнята. От своя страна тя авансово загрява барабана на уреда, като по този метод се редуцира времето за пране и сушене. А с помощта на изкуствения разсъдък Direct DriveTM (AI DDTM), LG WashTower уточни мекотата и тежестта на облеклата, подсигурява оптималното им изпиране и отстрани 99,99% от постоянно срещаните бактерии.
Едва ли има семейство, в което един от най-често задаваните въпроси да не е „ Какво ще хапваме през днешния ден? " Вече няма потребност да мислите какво да сготвите - хладилникът LG InstaView ThinQ сканира всеки продукт, подложен или изваден от него, а усъвършенствана технология за различаване, захранвана от AI Connect, предлага на потребителите хрумвания за меню на база на питателните артикули. Освен това, хладилникът може да осведоми и вградения пречиствател за вода какво количество от нея ще е належащо за подготвяне на ястието.
Ако сте решили да отидете на кино, не е належащо да напускате дома си. Проекторът LG CineBeam 4K UHD Laser е основан, с цел да придвижи преживяването от кино салоните у дома. Отличава се с изключителна 4К резолюция и ослепителна бляскавост. Предварителните настройки и специфичната технология на LG регистрират какъв брой светла е стаята, с цел да проектират оптимално качество на фрагментите даже при тъмните подиуми на борби и завършения.



А за феновете на спорта вълнуващите моменти несъмнено предстоят. В продължение на няколко месеца съвсем всички събития бяха анулирани, само че към този момент се завръщат с цялостна мощ. Въпреки че стадионите остават празни, можем да усетим страстта на играта и през тв приемника. Със сигурност триумфите на обичания ни отбор е най-добре да бъдат гледани на огромен екран - OLED тв приемниците на LG са най-подходящото решение в този случай. Процесорът α9 Gen3 AI ловко разпознава по кое време гледате спорт и усъвършенства качеството на картината посредством автоматизиран избор на настройки, а преживяването е подсилено и от потапящ тон с помощта на XBOOM спийкърите на LG.
Геймърите също няма да скучаят - мощният NVIDIA® GeForce RTXTM 30 Series GPU е кадърен да подсигури 8К поддръжка на цялостна честотна лента. Така той укрепва играта, с цел да предложи най-завладяващия и въодушевяващ геймплей на превъзходни екрани с над 33 млн. обособени самосветещи пиксели, които обезпечават по-добро качество на изображението и по-малко време за реакция.
И по този начин, моментите у дома са най-приятни, когато сме с обичаните си хора. А до момента в който се справяте с ежедневните отговорности вкъщи, новите решения на LG ще ви оказват помощ това да се случва по-ефективно и то за по-кратък интервал от време.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР