Благодарение на Меркурий и Венера ще можем да постигнем повече

...
Благодарение на Меркурий и Венера ще можем да постигнем повече
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 13 – 19 август 2018

Благодарение на Меркурий и Венера ще можем да реализираме повече мир с някого от предишното или сегашен сътрудник, което ще ни разреши да се движим напред. Друга опция е, че ще сте подготвени да простите на някого и да му дадете втори късмет. Какво ви чака съгласно зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако до момента любовният ви живот е бил в пауза, през тези дни очаквайте оживление. Най-хубавото е, че нещата ще се развиват в мечтаната от вас посока. Меркурий ще заеме позиция във вашия бранш на романтиката и ще бъде в прелестна позиция към Венера – планетата на любовта, която в този момент се намира във вашия партньорски бранш. Ако в близкото минало сте желали любовни взаимоотношения с избрана персона, в този момент има късмет да се случат.

Телец

Имахте ли различия с половинката? Сега ще имате опцията да ги изгладите и макар тези диалози да не са най-романтичните, не забравяйте, че връзката се нуждае от естетика, а това се реализира с добра връзка. В края на седмицата ще можете да се радвате на повече приятни моменти с обичания човек.

Близнаци

Чудесна вест за вас, Близнаци! Вашата ръководеща планета Меркурий, най-сетне ще окаже позитивно въздействие върху любовния ви живот.

Имате сантиментални вероятности, с помощта на Венера, която се движи през вашия сантиментален бранш. Проблемът е, че като че ли не знаете какво да вършиме с всичката тази сила, евентуално тъй като имате повече от една алтернатива. Тази седмица ще сортирате вашите ухажори.

Рак

Любовта ще бъде красива за родените под знака на зодия Рак. Сантиментални усеща процъфтяват сред вас и някоя специфична персона. И двамата ще можете да изразите страстите си без съмнение. Юпитер, планетата на шанса, в този момент е във вашия сантиментален бранш и ще бъде в прелестен ъгъл към Нептун – планетата на безусловната обич. Ако сте обвързани, чакат ви прелестни дни с обичания човек.

Лъв

Объркване в мислите ви, любовните ви взаимоотношения... Такива ли бяха последните няколко дни, тъй като отговорен за това е ретроградният Меркурий. Партньорът ви може да се е почувствал отчаян от вас по някакъв метод, може би сте отказали да разговаряте по някоя тематика, премълчали сте нещо. За благополучие в края на седмицата връзката ще се промени в позитивна посока.

Дева

Всичките несигурности и душевен блокажи, които чувствате за любовта си, ще бъдат разрушени. Може би мислите ви са били заети с някоя избрана персона, може би прекалено много сте мислили за предишното и това ви е изтощило прочувствено. За благополучие, тази седмица ще съумеете да се разделите с този прочувствен товар и да продължите напред сами или с сътрудник до себе си.

Везни

Тази седмица ще вземете значимо решение обвързвано с любовта. Ако до момента сте избягвали среща с избран човек, за който сте мислили, че нямате нищо общо, то ще се решите да излезете на среща. В последна сметка ще се радвате, че сте го създали.

Скорпион

Една сантиментална фантазия се случва за вас, Скорпиони. Ако сте необвързани, имате положителни вероятности да срещнете някого и тази среща може да е покрай вода – море, плаж, язовир...

Някои от обвързаните представители на зодията може да чуят новината за бебе.

Но в случай че на този стадий не сте подготвени за семейство, вземете защитни ограничения. Друга опция е, че с обичания човек ще насочите напъните и вниманието си към общ план, което единствено ще ускори любовта ви.

Стрелец
Парите и любовта просто няма да се засекат за вас тази седмица. Марс, владетелят на вашия сантиментален бранш, към момента е назадничав, само че неотдавна се реалокира във вашия бранш на приходите. В резултат на това е допустимо да почувствате нуждата от стягане на колана и ограничение на разноските с обичания човек. Не се тормозете, това е краткотрайно.

Козирог

Марс към този момент е назадничав и това оказва въздействие върху знака на Козирог. Може би по тази причина през тези дни няма да усещате вашата мощ, ще усещате повече отмалялост, липса на предпочитание за обич. Споделете на обичания човек, той ще разбере и ще ви окаже своята поддръжка.

Водолей

Дълъг, безконечен, мрачен и замайващ тунел... във връзка с любовта. Всичко това е на път да се промени. Меркурий, планетата на връзката, ще окаже въздействие върху вашия партньорски бранш.

Когато тази планета се „ разсъни “ и стартира да се движи напред, ще почувствате изясненост във връзка с всяко решение, което би трябвало да извършите за вашия любовен живот. Що се отнася до объркващите диалози и смесените известия сред вас и обичания човек – те към този момент са минало.

Риби

Ако напоследък сте имали известни терзания по отношение на парите и сте създали повече разноски с обичания човек, в края на седмицата ще си възвърнете спокойствието. Това ще ви помогне да се концентрирате повече върху връзката си. В края на месеца може да очаквате в действителност хубава вест обвързвана с финанси. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР