Благодарение на Иван Портних морската ни столица е променена и

...
Благодарение на Иван Портних морската ни столица е променена и
Коментари Харесай

Георги Марков във Варна: Благодарение на Иван Портних морската ни столица е променена и модернизирана, Варна е истински европейски град

Благодарение на Иван Портних морската ни столица е изменена и осъвременена, Варна е същински европейски град. Тези усещания показа при визитата си във Варна националният представител от Парламентарната група на ГЕРБ и някогашен парламентарен арбитър Георги Марков. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Той гостува в града, с цел да показа книгата си „ Феноменът Виктор Орбан ". Събитието се организира по самодейност на варненския народен представител Таня Петрова и събра в Градската художествена изложба десетки жители, измежду които и народните представители Павел Христов и Емилия Милкова и претенденти на ГЕРБ за кметове и общински съветници.



„ Спомням си 1990-1991 година по какъв начин пътувах до Варна като народен представител от Великото национално заседание. По пътя нямаше коли, тъй като нямаше бензин. Беше страшна бедност! Другарите и другарките ни завещаха режим на тока и празни магазини. Съюз на демократичните сили направи политическата смяна, а ГЕРБ – забележимата ", посочи Георги Марков в прочувствен диалог под наслов „ 30 години демокрация”.



„ Днес Варна е колосално изменена. Този прелестен град с европейски тип е горделивост за България. За броени минути стигнах от летището до центъра. Накъдето и да се обърнеш, виждаш позитивна смяна. Работи се по доста огромни планове с поддръжката на държавното управление и персонално на премиера Борисов ", безапелационен бе Георги Марков и поздрави за постигнатото досегашния кмет и претендент за нов мандат Иван Портних.

„ Виктор Орбан е огромен другар на България и на нашия сполучлив министър председател Бойко Борисов. Орбан доста обича и нашето Черноморие. Неслучайно преди няколко години избра да пристигна на отмора не някъде другаде, а точно във Варна ", описа Георги Марков.



Представяйки книгата си, той съобщи, че в Европейски Съюз няма различен общественик като Виктор Орбан, който да е с толкоз блестящо антикомунистическо минало.

„ Той е индивидът, който през 1989 година обществено прикани руските танкове да изоставен Унгария. За 10 години три следващи мандата е избиран за министър-председател с по две трети от гласовете на гласоподавателите, а 30 години – за депутат ", означи създателят.

След срещата Георги Марков алегорично се снима за спомен с някогашния кмет и собствен дълготраен другар Христо Кирчев и с претендента на ГЕРБ Иван Портних, на който пожела триумф в предизборната конкуренция. Сред гостите, пристигнали за представянето на книгата, бе и Божил Колев - легендата на българския футбол и футболист №1 на Варна за XX век.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР