Благо Джизъса се превърна в големия победител в седмия сезон

...
Благо Джизъса се превърна в големия победител в седмия сезон
Коментари Харесай

Категорична победа: Благо Джизъса спечели Сървайвър

Благо Джизъса се трансформира в огромния победител в седмия сезон на " Сървайвър “ откакто изрично обра вота на журито, формирано от изгонени участници. Много от тях бяха отстранени в борби персонално от футболиста, само че все пак с наслада дадоха гласа си за него. От 13 оценители, 8 го показаха за №1. Повечето бяха впечатлени от мощната воля на Благо, който устоя седмици наред на самотния Остров на отшелника и означи осем победи в дуели за оцеляване.

" През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда образец за тях “, разчувствуван изясни многодетният татко. Освен купата " Последният оживял “, той отнесе и чек за 150 000 лв..

Пръв за Благо гласоподава ММА боецът Георги. " Той е най-достойният, не съобщи никого “, съобщи спортистът, който преди предаването беше скаран с Джизъса, само че в Доминикана двамата още веднъж се сдушиха. С сходни причини зад Благо застанаха и членовете на някогашната му коалиция - спортистът Иван, фолкпевицата Татяна и гемологът Светльо. Към вота им се причислиха инфлуенсърката Мария и дизайнерът Едис, плюс двама от най-големите съперници на футболиста в " Сървайвър “ - влогърът Чефо и актрисата Снежана. " Благой, ти несъмнено притежаваш всички качества на победител и изрично ги сподели на Острова на отшелника “, изясни възпитаничката на НАТФИЗ, която при започване на играта назова приятелския кръг към Джизъса " чалга коалиция “. 

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети - финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и демонстрираха изключителни физически качества, те не съумяха да провокират задоволително благосклонности в журито.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР