Бизнесменът Васил Божков представи новия си политически проект - национално

...
Бизнесменът Васил Божков представи новия си политически проект - национално
Коментари Харесай

Божков представи новата си формация, мисията ѝ е да спаси България

Бизнесменът Васил Божков показа новия си политически план - национално придвижване " Център ". Формацията бе показана в столичен хотел.

Въпреки че е под домакински арест, той участва персонално на събитието.

" 35 години една мафия, наричаща себе си политици, ни лъже. Няма обучение, бизнес, опазване на здравето ", сподели Божков.

" Не ние подвластен от тях, а те от нас, те са група бандити, а ние сме жители на България. Българският народ взема нещата в свои ръце. 2024 година е съдбоносна, светът се трансформира. Тези двамата Бойко и Шиши, знаете ги, по какъв начин не ги е позор. Пробваха всичко против мен - законно и нелегално. Не се опасявам от тях, а те от мен ", добави той.

Дарин Дросев ще е ръководител на Управителния съвет (УС) на придвижването. Той бе показан от Божков. Дамян Качуслки е ръководител на изпълнителния съвет. Членове на УС са реставраторът Емилия Божинова, Румен Стоянов - изп. шеф на сдружението на кметове на кметства, Мануела Димитрова - правист и други.

" Нашата задача е да спасим България и народа ни от заличаване, да помогнем на българите да живеят почтено и да спрем младежите да напущат страната ни. Заедно можем и ще извоюваме почтено място за България в Европа и света ", сподели Дросев.

" Терминал 2 се е трансформирал в избавителната сламка за оцеляване. Изгодно е да източват капацитета на нацията, не желаят ефикасна опозиция против феодалния модел, който сътвориха. Онези, които виждаме всеки ден да разиграват политически спектакъл по малкия екран. Но бъркат - нас ни има, има я нетърпимостта, тук и в този момент ", добави той.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР