Бизнесменът Тодор Неделчев, който блъсна и уби 86-годишен велосипедист в

...
Бизнесменът Тодор Неделчев, който блъсна и уби 86-годишен велосипедист в
Коментари Харесай

Бизнесменът Неделчев возел чаркове за фабриката, когато блъснал фатално възрастния колоездач

Бизнесменът Тодор Неделчев, който блъсна и умъртви 86-годишен велосипедист в Пловдив, е пристигнал в града, с цел да носи част от оборудването на фабриката си за алкохол на ремонт. Това описаха негови чиновници, които в петък останаха сюрпризирани от решението на съда да остави притежателя на " Джиро трейд " в ареста. Делото претърпя цялостен поврат. Първоначално велосипедистът бе посочен като отговорен за съдбовния случай, тъй като карал в насрещното и направил завой, засичайки пикапа " Нисан Навара " на предприемача. При повторния оглед и разпита на очевидците обаче е открито, че точно Неделчев е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на индивида. Затова Окръжна прокуратура - Пловдив го притегли като обвинен, написа " Марица ".

Собственикът на алкохолната фабрика " Джиро трейд " удари с пикапа си възрастния мъж на кръстовището на улиците " Авксентий Велешки " и " Велико Търново " в Пловдив.

Не имаме вяра Неделчев да се е движел с висока скорост. Тръгна сутринта и го чакахме да се върне, само че се забави, беше тръгнал да носи разходомера. Впоследствие разбрахме какво се е случило и за какво се е забавил. Съжаляваме доста за фамилията на възрастния човек.

И за Неделчев не е елементарно, майка му е напряко унищожена, описа Ирина Малинова, продавачка в магазина за алкохол на фабриката. След случилото се заводът продължава да работи, описаха чиновници. Братът на Неделчев, който му е съучастник, е поел нещата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР