Бизнесменът Петко Димитров съвсем не е галантния мъж, който се

...
Бизнесменът Петко Димитров съвсем не е галантния мъж, който се
Коментари Харесай

Петко Димитров псува жените като каруцар

Бизнесменът Петко Димитров напълно не е галантния мъж, който се пробва да покаже, че е във "ВИП Брадър ", настояват източници на HotNews. Въпреки, че го видяхме да прикляка до половинката си Яна като майка орлица, той в действителност има извънредно недодялан и противен изказ към представителките на нежния пол. Танцьорки, които са работили преди години във банкрутиралия му клуб "Найт флайт " настояват, че редовно ги обиждал с най-грозните думи за жена.



Привидно го раздава джентълмен, само че в реалност е злобен към нежния пол.

"Петко е същински тиранин в връзките си с хората, които работят за него. С нас се държеше като низък тъпанар. Псуваше ни като каруцар, нареждаше думи като "проститутки ", "курви ", "грозотии долни " и други нелицеприятни обиди ", признава момиче, което е танцувало преди години в заведението му.

Яна на Петко напусна "ВИП Брадър "

Повечето девойки от балета не издържали на напрежението и по тази причина имало непрестанно текучество и търсене на нови фрагменти. Щом някоя от тях напускала обаче, Петко тръгвал да я разнася пред останалите клубни босове, с цел да не може да си откри елементарно работа. "Носи му се славата като на злобно шефче, което не приема никой да напуща кораба му. Ако го направи звъни като клеветник на съперниците си, с цел да може да направи мръсно на хората, които са работили за него ", описват източниците ни. Въпреки това множеството не го взимали на съществено, защото познавали мръснишкото му подсъзнание.



Любимата му Яна също се е сблъсквала с грозните обиди, само че гледала да си трае, с цел да не избухва още повече абсурда. "Кротува и си мълчи, с цел да няма бой ", разясняват осведомени със фамилните им връзки. Не е ясно на какво се дължи тази ненавист на Димитров към дамите. Най-вероятно на цялостен набор от комплекси, разискват го в средите.

Бившата възлюбена на Петко - Мария Игнатова също се е докоснала до грозната му психика. Именно заради тази причина романа им завършил относително бързо.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР