Бизнесменът Иво Прокопиев ще съди четирима депутати от ДПС. По

...
Бизнесменът Иво Прокопиев ще съди четирима депутати от ДПС. По
Коментари Харесай

Иво Прокопиев ще съди за клевета Карадайъ, Цонев, Хамид и Анастасов |

Бизнесменът Иво Прокопиев ще съди четирима депутати от Движение за права и свободи. По мотив на невижданите медийни офанзиви от разнообразни представители на Движение за права и свободи в последните седмици, и изключително в последните дни, завеждам серия каузи за клюка против народните представители Мустафа Карадaйъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Станислав Анастасов. 

Това се споделя в известие от Прокопиев. Срамно е народни представители да се крият зад депутатския си имунитет и да употребяват парламентарната естрада и достъпа до националните медии за разпространението на клюки и явни неистини. Затова приканвам господата Карадайъ, Цонев, Хамид и Анастасов, в случай че са толкоз ербап, да се откажат от имунитета си на народни представители и да опитат да потвърдят в съда неуместните си изказвания, написа Прокопиев.

Той напомня, че за сходни изказвания към този момент е осъдил " вестниците „ Уикенд “, „ Всеки ден “, два пъти „ Телеграф “, три пъти Николай Бареков, един път уеб страницата му bnews, издателя на „ ПИК “ Недялко Недялков солидарно със уеб страницата му, както и някогашния ръководител на Комисията за финансов контрол и Българската банка за развиване Стоян Мавродиев ".

Не разбирам метода на Движение за права и свободи и намирам за безусловно неприемливо, една партия, която има претенциите да е обществена и демократична, да пренебрегва ползите на своите гласоподаватели и да се опълчва по подобен пряк метод на желанието на цялото общество за правда и правдивост, приключва известието си до медиите Иво Прокопиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР