Бизнесменът Иво Прокопиев се е похвалил, че взима властта до

...
Бизнесменът Иво Прокопиев се е похвалил, че взима властта до
Коментари Харесай

Прокопиев се похвалил, че взима властта до седмици

Бизнесменът Иво Прокопиев се е похвалил, че „ взима властта до няколко седмици и по-късно ще ръководи страната с неговите другари от партия СИК “. Това заяви някогашният евродепутат и сегашен водач на „ Антикорупционния фронт “ Николай Бареков в живо включване във Facebook. Ден откакто се опита да стигне до завзетия от Прокопиев плаж край скалите на Буджака, Бареков опита да дебаркира на линията с катамаран.

Оказа се обаче, че това е невероятно, защото прозорливо във водите към вилата на Прокопиев са разпънати риболовен мрежи, които стопират лодките да стигнат до брега. Според Бареков, който анонсира пътуването си с лодка ден по-рано, с изключение на мрежите Прокопиев се е подготвил и с друга преграда против неканени посетители – частно НСО.

От лайфа на някогашния евродепутат се вижда, че една от пътеките, които водят до плажа на Буджака, се охранява от двадесетина едри момчета, които са разпънали на скалите хавлиени кърпи като камуфлаж, че „ плажуват “.

В реалност обаче те останаха над час (колкото траеше разходката на Бареков към Буджака – б.р.) прави на скалите, до момента в който един от тях следеше нещо в телефона си. Според експредставителя ни в Брюксел младежът е следял във Facebook лайфа му, с цел да се приготвят, в случай че вероятно Бареков реши да дебаркира на брега.

По време на живото включване Бареков заяви още, че след акцията му от вторник, която разкри, че Прокопиев не просто е завзел плажната линия, само че и даже е пуснал отходна тръба в морските води, е получил доста предизвестия. Едно от тях пристигнало от „ непосредствен негов другар “. Със известие във Facebook той го предизвестил, че Прокопиев не е удовлетворен от акциите му и по тази причина „ неприятни неща чакат него и фамилията му “. Бареков изясни и че сутринта в сряда е имало масирани инспекции на лодките в региона за да се откри кой е дал кораб на някогашния евродепутат. Заради заканите той се закани да сезира и управляващите.

„ Прокопиев и новата му партия СИК не могат да ме уплашат. Старите политици на прехода пробваха да яхнат митингите и омърсиха гражданската им сила. Събраните момчета може би са симпатизанти на новата партия СИК на Прокопиев. Тоест това е едно самобитно частно НСО на негово послушание. Самият Прокопиев има въздействие върху Министерство на вътрешните работи и службите и цялата страна – от Маджо до Борисов “, изясни още Бареков.

По време на лайфа му пък на плажната линия се появиха няколко индивида, за които някогашният евродепутат уточни, че това са Прокопиев и фамилията му – „ пристигнали на плаж, с цел да се поглезят с шампанско и черен хайвер, до момента в който българският народ няма достъп до крайбрежната линия ”.

Ден по-рано в предаване онлайн по Facebook, траяло над час, Бареков сподели образно по какъв начин предприемачът е блокирал най-живописното кътче на полуострова – скалите на Германката, заграждайки с солидни огради дружно с ортаците си свободния достъп освен до тях, а и до морето.

Пътят до линията е вероятен само по рискова стръмна козя пътека, по която на всичкото от горната страна се оказа, че в продължение на години са се стичали мръсните води от имението, фантазия на всяки протестър. Правен е и незабавен опит за изтриване на фекалния теч с цимент, излят в понеделник вечерта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР