Бизнесменът и лидер на партия Воля Веселин Марешки е под

...
Бизнесменът и лидер на партия Воля Веселин Марешки е под
Коментари Харесай

Присъдата на Марешки е намалена заради бавното правосъдие

Бизнесменът и водач на партия " Воля " Веселин Марешки е под минимума поради несъразмерната дълготрайност на делото против него. Той бе наказан на 4 години затвор за изнудване, само че делото продължава към този момент шест години и е завършило на втора инстанция. Минималната присъда по този незаконен състав е пет години.

От претекстовете на Варненския апелативен съд се схваща, че Марешки е с " спорни характеристични данни ". Съдиите, че измежду част от обществото той се употребява с положително име и престиж, само че те споделят, че измежду други хора е прочут като човек, от който може да се чака всичко. Съдебният състав написа, че той е прочут с връзки в престъпните среди и с възприятието, " че всичко може да му се размине ".

За Красимира Колева, която също бе наказана като съизвършител на Марешки, се споделя, че се грижи за дребното си дете и работи, само че на този декор се пробва да позволява по противозаконен метод разногласията си с някогашния си брачен партньор и сестра му.По делото Колева е наказана на три години затвор.

Присъдатасрещу двамата може да бъде обжалвана пред Върховния касационен съд.

Според обвиняването, в интервала от 9 октомври до 16 ноември 2014 година Марешки и Колева са изнудвали предприемача Асен Миланов да им заплаща наем от 10 000 лева за пицарията му във Варна. Проблемът е, че парцелът не бил техен. Миланов към този момент е имал контракт за наем с Тони Д., с който имал договорни връзки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР