Бизнесменът и депутат от ДПС Делян Пеевски е посетил специализираната

...
Бизнесменът и депутат от ДПС Делян Пеевски е посетил специализираната
Коментари Харесай

Делян Пеевски засечен да влиза в Специализираната прокуратура?

Бизнесменът и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски е посетил профилираната прокуратура преди 2 седмици, това разкриха пред Фрог Нюз хора от неговото обграждане.

Хората към Пеевски приказват, че преди да влезе в постройката на ул. ''Черковна'' с известния си кордон от защита и джипове, тя е била изпразнена от чиновниците. Това е станало по разпореждане ''отгоре''. Болшинството получили телеграма до 16:00 часа наложително да изоставен работните си места. Формалната причина била измисленият претекст, че това се постанова поради идния избор за кмет на София. В Спецпрокуратурата останали няколко индивида, дружно с шефа Димитър Франтишек и несъмнено, защитата на входа.

Пеевски и охранителите му влезнали с три коли (общо към 10 човека). Според източниците ни, те непосредствено се насочили към подземния длъжностен паркинг, а оттова право към асансьора. Твърди се, че визитата е обвързвана с кореспонденция, по която Делян Пеевски е трябвало да даде пояснения. Не е ясно дали в този миг камерите, които другояче са непрекъснато включени, са работели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР