Бизнесменът Галин не пуска половинката си Галена сама по участия.

...
Бизнесменът Галин не пуска половинката си Галена сама по участия.
Коментари Харесай

Мъжът на Галена я следва по участия

Бизнесменът Галин не пуска половинката си Галена сама по участия. Според Уикенд вафленият необут върви на безусловно всяко присъединяване фолк дивата. Мъжът постоянно има непокътнато сепаре в заведението, което пее половинката му, той зорко следи до момента в който тя пее. Галин се пробва да остане неусетен и не се набива на очи, само че Галена не пропуща да спомене, че обичаният й е в клуба.

„ Моята половинка Галин, който е с мен довечера. Казала съм му, че като идва на мои участия, би трябвало да се забавлява, както го върша аз”, осведоми публиката изпълнителката на Дай ми обич. Явно по този начин тя предизвестява ухажорите си да се държат обичайно.

Линдарева и Гъмов стопираха пиенето

Бизнесменът очевидно се опасява да не би изгората му да кръшне на някое от участията си, по тази причина я следи компактно и е постоянно до нея, разясняват в сектора. Милионерът пътува даже и на задължения, които са на другия завършек на България.

Бившият мъж на фолк певицата Деси Слава знае, че актуалната му половинка е много палава и се държи повече от предизвикателно по време на своите изяви, сякаш в името на купона. Точно поради това мнителния Галин неразделно следва обичаната си. Двойката разчита на услугите на водач, който ги транспортира, тъй като и двамата удрят по някое пиво в заведенията.

Лили разкри кой е нейния мъж

По време на изявата си, певицата се раздаде оптимално, само че не спираше да гледа не в публиката, а в бащата на двете си деца. Той също следеше какви ги прави Галена на сцената. За разлика от множеството си колежки, фолкаджийката бе поставила сутиен под бодито си и бе минимално разголена. Дали поради наличието на мъжа си или просто инцидентно, само че изпълнителката се държа прекомерно обичайно, разясниха всички присъстващи в клуба.

От години се носят клюки, че предприемачът се съмнява във верността на дамата до себе си, за която не стопират да се появяват клюки, че е съгрешила с непознати мъже. Често се твърди и че двамата се пред бракоразвод, а самата Галена твърдо отхвърля тези неща и даже твърди, че е подготвена и да роди трето дете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР