Бизнесменът Емилиян Гебрев коментира пред медиите, че няма представа защо

...
Бизнесменът Емилиян Гебрев коментира пред медиите, че няма представа защо
Коментари Харесай

Привикаха собственика на Дунарит в Националното следствие

Бизнесменът Емилиян Гебрев разяснява пред медиите, че няма визия за какво е привикан през днешния ден в Националната следствена работа. Той изясни, че са го извикали по телефона, само че не е получавал призовка.

Гебрев, чийто бизнес е обвързван главно с оръжия, разяснява, че офанзивите против него са почнали през 2015 година, когато се е съгласил да взе участие, финансира и придобие военния цех "Дунарит ". Той съобщи, че не може да каже кой има интерес това да се случва и че има спецслужби, които да го открият.

Бизнесменът сподели още, че е изпратил през вчерашния ден известие на премиера Бойко Борисов, в което написа, че би било добре да се срещнат, тъй като "напрежението ескалира и става доста неприятно ". Той обаче добави, че няма визия с какво тъкмо би му оказал помощ министър-председателят, съобщи Българска телеграфна агенция.

Гебрев разяснява още, че положението на компанията му "Емко " е съвършено - "винаги сме били добре, може би това ги ядосва всички ".

Той окачестви като абсурд това, че юристът му Лазар Карадалиев има повдигнати три обвинявания за проведена незаконна група. "Факт е, че отстраняват моя юрист с някакви ходове ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР