Бизнесменът Дъг Бароуман пристигна на процеса в Испания тази сутрин

...
Бизнесменът Дъг Бароуман пристигна на процеса в Испания тази сутрин
Коментари Харесай

Съпругът на Мишел Моне е обвинен, че играе ключова роля в многомилионна измама с укриване на данъци

Бизнесменът Дъг Бароуман дойде на процеса в Испания тази заран по обвинявания, включващи укриване на корпоративни налози.

Там нямаше и диря от брачната половинка му баронеса Моне в съда в Сантандер в първия ден от петдневния развой, който може да докара до пет и половина години затвор от шотландеца, в случай че бъде приет за отговорен. Това идва, когато господин Бароуман и баронеса Моне, 52, са разследвани поотделно от Националната организация за битка с престъпността на Обединеното кралство за хипотетична машинация, обвързвана с възлагането на повече от 200 милиона паунда в контракти за ВИП алеи през 2020 година на PPE Medpro, компания, с която и двамата са били близки обвързвано с.

Испанските обвинявания се отнасят до хипотетична " лъжлива " фактура от 6,3 милиона евро (£5 милиона) от 58-годишния Бароуман и шестимата съобвинени британци, от които се допуска, че са се облагодетелствали. Прокурорите настояват, че е основано, с цел да се избегнат налози и да се вземат милиони лири от испанска компания B3...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР