Бизнесменът Ангел Симеонов посрещна бившия премиер Симеон Сакскобургготски в хотел

...
Бизнесменът Ангел Симеонов посрещна бившия премиер Симеон Сакскобургготски в хотел
Коментари Харесай

Ангел Симеонов се срещна със Симеон Сакскобургготски, оказа му важна подкрепа за спасяването на двореца "Врана"

Б изнесменът Ангел Симеонов посрещна някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски в хотел "Анел " и организира с него дълъг диалог, научи БЛИЦ.

Г-н Симеонов, който е бележит държавник, стихотворец и познавач на изкуството, е основател на подписка за отбрана на двореца "Врана " и парцелите на царската фамилия.

От своя страна Сакскобургготски благодари на Симеонов, който е и негов другар, за значимата поддръжка и му написа трогателно писмо.

"Бързам с няколко реда да Ви благодаря за поддръжката Ви по мъчителния проблем с парцелите ни. Инициативата Ви да привлечете "външни хора " и то с мое име към тази тематика е в действителност навременна.

Това е толкоз омерзителен за мен и фамилията ми проблем, с който ме изтезават към този момент 10 години. Искрено оценявам, когато виждам и получавам поддръжка ", написа Сакскобургготски.

Подписката получи поддръжката на необятен кръг от интелектуалци, отпред с учен Антон Дончев, учен Стефан Воденичаров и професорите Валери Стефанов и Андрей Пантев.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР