Бизнесмен от Дупница оцеля на косъм в пътен инцидент, предизвикан

...
Бизнесмен от Дупница оцеля на косъм в пътен инцидент, предизвикан
Коментари Харесай

Кошмар за виден бизнесмен заради мъртво пиян шофьор

Бизнесмен от Дупница оцеля на косъм в пътен случай, провокиран от пийнал водач с 2.76 промила. Собственикът на два ресторанта и автокъща Георги Стойнев пътувал към кв. „ Горна махала “, където се намира и един от заведенията за хранене му, с цялостен със стока лек автомобил. Той бил засечен от „ Фиат “, който слизал с гневна скорост от стръмната улица при автошкола „ Купандолски “ при остарелия обувен цех, написа Струма бг.

Шофьорът на фиата Христо Бански, с цел да избегне удара в автомобила на предприемача, навил кормилото, блъснал се в паркиран лек автомобил „ Пежо “ на тротоара и по този начин спрял.

На място дошъл екип на КАТ-Пътна полиция. Униформените тествали с дрегер водача на фиата и открили, че има 2.76 промила алкохол в издишания въздух. Христо Бански е арестуван за 24 ч. в РУП – Дупница и му е отнето свидетелството за правоуправление на МПС.

Бизнесменът Г. Стойнев разказал за претърпяното: „ Катастрофата се случи в понеделник следобяд. Ако пияният водач ме беше нацелил, през днешния ден щях да съм в болница, вместо фамилията ми да чества кръщенката на третата ми внучка на празника Света Богородица. Фиатът мина на косъм от лекия ми автомобил. Изправи ми се косата, като видях по какъв начин профуча на сантиметри от колата ми и се заби в паркирано „ Пежо “ на тротоара. Извадих огромен шанс. Затова през днешния ден чествам двоен празник “, сподели Георги Стойнев.

Вчера той събра в един от заведенията за хранене си другари и родственици на кръщенето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР