Бизнесът с различни видове алкохол е сред най-разпространените странични занимания

...
Бизнесът с различни видове алкохол е сред най-разпространените странични занимания
Коментари Харесай

Салма Хайек, Herederos и новата марка текила на актрисата

Бизнесът с разнообразни типове алкохол е измежду най-разпространените странични занимания на множеството известни американски персони.

Без значение дали става дума за водка, уиски, шампанско, вино, джин или текила, от ден на ден звезди се пробват да пробият на този пазар.

Да не забравяме, че Джордж Клуни освен съумя да наложи своята марка текила Casamigos, само че и съумя да я продаде за сумата от един милиард $. Джъстни Томбърлейк също сполучливо се развива в тази тенденция със своята Sauza. На пазара на текилата прохожда и Дуейн Джонсън, който също чакаме да пусне марката Mana напълно скоро.

Към тима на произвеждащите алкохолни питиета звезди се причислява и актрисата Салма Хайек. Като горда мексиканка, Салма е решила да се възползва от едно от благосъстоянията на страната си - синьото агаве и да покаже на света, че знае освен по какъв начин се пие, само че и по какъв начин се прави най-хубавата текила в света.

" Текила като никоя друга ", написа Салма Хайек в профила си в Instagram под видеото, рекламиращо новата марка текила Herederos, която актрисата пуска напълно скоро на пазара.

Тъй като сме едни от най-големите почитатели освен на Салма Хайек, само че и на текилата, с неспокойствие чакаме още детайлности за Herederos. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР