Бизнесът на Доналд Тръмп със социални медии ще стане публично

...
Бизнесът на Доналд Тръмп със социални медии ще стане публично
Коментари Харесай

Тръмп отключва потенциални неочаквани приходи от $3 млрд. след сделка със Spac за социални медии

Бизнесът на Доналд Тръмп със обществени медии ще стане обществено притежание, откакто акционерите на компания за празни чекове утвърдиха договорката, отключвайки евентуални непредвидени облаги от над $3 милиарда за някогашните Съединени американски щати президент.

Trump Media & Technology Group, компанията зад неговия уебсайт Truth Social, ще се листне на борсата Nasdaq със признака DJT, буквите на Тръмп, идната седмица.

Акции в Digital World Acquisition Corporation, компанията за придобиване със специфична цел, с която TMTG за първи път разгласи проекти за обединение в края на 2021 година, поевтиня с почти 5 % след известието в петък.

Одобрението на акционерите на договорката поставя завършек на продължителна сага, която включва следствия както от Комисията по скъпите бумаги и тържищата, по този начин и от Министерството на правораздаването. Проучванията и правосъдните разногласия с някогашен бизнес сътрудник предизвикаха обилни забавяния и сложиха под подозрение дали договорката ще се реализира.

Гласуването идва и в решав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР