Бизнесът “Енергийни мрежи” на АББ представи официално обновената си производствена

...
Бизнесът “Енергийни мрежи” на АББ представи официално обновената си производствена
Коментари Харесай

АББ представя модернизирана производствена база за продукти високо напрежение


Бизнесът “Енергийни мрежи” на АББ показа публично обновената си индустриална база за артикули високо напрежение в Севлиево. Съоръжението включва индустриални и инженерни мощности за артикули високо напрежение за транспорт на електрическа енергия.

Учреден през 1962 година, някогашният цех „ Авангард “ бива напълно добит от АББ през 1996 година През идващите десетилетия компанията влага в в допълнение разширение и създаване на оборудването. Днес заводът разполага с над 400 чиновници и е част от световната индустриална мрежа на компанията за артикули високо напрежение.

Простираща се на повърхност от 14 500 кв. метра, индустриалната база съчетава действия, свързани с инженеринг, монтаж и изпитване на основни силови съставни елементи за газоизолирани КРУ и генераторни прекъсвачи. Освен това, заводът създава комплектни кондензаторни уредби, батерийни системи за предпазване на сила и разединители.

Обновената база е проектирана на основата на концепцията “LEAN производство”, където процесите се усъвършенстват непрестанно за понижаване на основни условия за време, пространство и капитал. Използват се и техники за реализиране на най-високо качество по отношение на стандартите на промишления бранш.

“Базата ни в Севлиево ще укрепи още повече нашата районна и световна индустриална мрежа. Тя ще ни даде опция и да подсигуряваме постоянни доставки на висококачествени съставни елементи, и на собствен ред ще ни помогне да обслужваме клиентите си още по-ефективно”, съобщи Джузепе Русо, шеф на АББ Севлиево, България.

Марсел ван дер Хук, изпълнителен шеф на АББ България, показа: “Модернизацията на индустриалната база в Севлиево акцентира новаторския метод на АББ в България. Ние променяме освен външния тип на завода, само че също по този начин мотивираме нашия екип да работи за една по-силна, по-интелигентна и по-зелена организация.”

Присъствието на АББ в България включва централен офис в София, два завода за артикули за електро-снабдяване и електрообзавеждане в Раковски и един в Петрич. Наред с това, във Варна има съвременна сервизна станция за турбокомпресори, която обслужва клиенти както от българското, по този начин и от румънското Черноморие. Компанията разполага с над 2 800 чиновници в страната, а по-късно този месец следва да отвори своя втори цех в Петрич и пети в България.



АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е софтуерен водач, който задвижва цифровата промяна в промишлеността. Продължавайки своята над 130-годишна история на нововъведения, АББ ръководи четири насочени към клиентите, международни водещи бизнеси: Електроснабдяване и електрообзавеждане, Индустриална автоматизация, Задвижване и Роботика и Дискретна автоматизация, поддържани от общата цифрова платформа ABB Ability™. Водещият бизнес Енергийни мрежи на АББ ще бъде продаден на Hitachi през 2020. АББ развива активност в над 100 страни и разполага с над 147 000 чиновници.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР