Бизнесът "Енергийни мрежи" на "АББ България" представи официално обновената си

...
Бизнесът "Енергийни мрежи" на "АББ България" представи официално обновената си
Коментари Харесай

АББ с модернизирана производствена база за продукти високо напрежение в Севлиево

Бизнесът "Енергийни мрежи " на "АББ България " показа публично обновената си индустриална база за артикули високо напрежение в Севлиево, оповестиха от компанията. Съоръжението включва индустриални и инженерни мощности за артикули високо напрежение за транспорт на електрическа енергия.

Учреден през 1962 година, някогашният цех "Авангард " напълно е добит от "АББ България " през 1996 година. През идващите десетилетия компанията влага в в допълнение разширение и създаване на оборудването. Днес заводът разполага с над 400 чиновници и е част от световната индустриална мрежа на компанията за артикули високо напрежение.

Простираща се на повърхност от 14 500 кв. метра, индустриалната база съчетава действия свързани с инженеринг, монтаж и изпитване на основни силови съставни елементи за газоизолирани КРУ и генераторни прекъсвачи. Освен това заводът създава комплектни кондензаторни уредби, батерийни системи за предпазване на сила и разединители.

Обновената база е проектирана на база на концепцията "LEAN произвеждане ", където процесите се усъвършенстват непрестанно за понижаване на основни условия за време, пространство и капитал. Използват се и техники за реализира на най-високото качество по отношение на стандартите на промишления бранш.

"Базата ни в Севлиево ще укрепи още повече нашата районна и световна индустриална мрежа. Тя ще ни даде опция да подсигуряваме постоянни доставки на висококачествени съставни елементи, и на собствен ред ще ни помогне да обслужваме клиентите си още по-ефективно ", съобщи Джузепе Русо, шеф на "АББ Севлиево ".

Според Марсел ван дер Хук, изпълнителен шеф на "АББ България ", модернизацията на индустриалната база в Севлиево акцентира новаторския метод на АББ в България. "Ние променяме освен външния тип на завода, само че също по този начин мотивираме нашия екип да работи за една по-силна, по-интелигентна и по-зелена организация. "

Присъствието на АББ в България включва централен офис в София, два завода за артикули за електроснабдяване и електрообзавеждане в Раковски, и един в Петрич. Във Варна компанията има и съвременна сервизна станция за турбокомпресори, която обслужва клиенти както от българското, по този начин и румънското Черноморие. Компанията има над 2800 чиновници в страната, а по-късно този месец следва да отвори своя втори цех в Петрич и пети в България.

АББ е софтуерен водач, който задвижва цифровата промяна в промишлеността. Продължавайки своята над 130-годишна история на нововъведения, компанията ръководи четири насочени към клиентите, международни водещи бизнеси: Електроснабдяване и електрообзавеждане, Индустриална автоматизация, Задвижване и Роботика и Дискретна автоматизация, поддържани от общата цифрова платформа ABB Ability™. Водещият бизнес "Енергийни мрежи " на АББ ще бъде продаден на Hitachi през 2020. Компанията развива активност в над 100 страни и за нея работят над 147 000 чиновници.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР